Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Corona besmettingen op Careyn locaties

Samen corona de baas

Veel van onze bewoners zijn inmiddels gevaccineerd. Er komen dan ook steeds minder besmettingen voor op onze locaties. Maar besmettingen kunnen nog wel voor komen. 

Uiteraard hebben wij ons goed voorbereid op de situatie met besmettingen. Er zijn bijvoorbeeld draaiboeken opgesteld. Welke maatregelen precies genomen worden zal per locatie verschillen. Dat is namelijk vaak afhankelijk van de situatie. Soms is het noodzakelijk bewoners te verplaatsen. Ook wordt er wel eens een enkele cliënt opgenomen op een GRZ afdeling die besmet blijkt te zijn. Dit betreft dan echter geen uitbraak en dergelijke cliënten kunnen dan gelukkig direct en goed geïsoleerd worden. Bij alle maatregelen geldt: we doen alles in het belang van onze bewoners en onze medewerkers. We volgen ook altijd de richtlijnen van het RIVM.

Careyn locaties met besmettingen

Op dit moment is er gelukkig slechts af en toe sprake van een enkele besmetting op een locatie. Waar dit het geval is, zal de desbetreffende locatie de bewoners en familie direct informeren. Daarom vermelden wij hier voorlopig geen overzicht meer. Mocht het nodig zijn dan zullen wij hier weer de actuele situatie op al onze locaties vermelden. Heeft u vragen? Informeer dan bij uw Careyn locatie. 

Deel deze pagina:

Contact