Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Ergotherapie De Akkers

Soms kunt u in uw dagelijks leven, activiteiten die u gewend bent om te doen niet meer zelfstandig uitvoeren, door bijvoorbeeld een ziekte, beperking of het ouder worden.

Daniella Kramp, ergotherapeut van Careyn helpt u, uw dagelijkse handelingen weer zo zelfstandig mogelijk en naar tevredenheid uit te voeren. Daarbij is het doel om uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden en/of te verbeteren.

Wij komen ook bij u thuis

U kunt hierbij denken aan praktische dagelijkse handelingen, zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken, het verplaatsen zowel binnen als buitenshuis, uitvoeren van de zelfverzorging, hobby's en werk. 

Intake

Nadat in een eerste gesprek duidelijk is geworden wat uw vragen en/of problemen zijn, zoekt de ergotherapeut naar oplossingen voor uw problemen. Dit kan door het opnieuw of anders aanleren van activiteiten, het leren verdelen van uw energie over de dag, maar ook door het adviseren van hulpmiddelen en woningaanpassingen. Verder kan de ergotherapeut ook de (mantel)zorgers advies en instructie geven. Daniella Kramp werkt zowel in centrum voor revalidatie de Vier Ambachten, gezondheidscentrum de Akkers als bij u aan huis.

Aanmelding & contact

Woont u in Spijkenisse en bent u op zoek naar een ergotherapeut? Dan kunt u terecht bij Daniella Kramp, ergotherapeut van Careyn. Ik ben te bereiken op tel: 06-51395425 of per mail: d.kramp@careyn.nl

Directe toegankelijkheid

Het is mogelijk dat de ergotherapeut de behandeling kan starten middels 'Directe toegankelijkheid'. Dat wil zeggen dat u geen verwijzing nodig heeft. Sommige ziektekostenverzekeraars accepteren dit. We weten dat CZ dit niet accepteert. In dat geval heeft u een verwijzing nodig van de huisarts. Vraag bij de ziektekostenverzekeraar na of u een verwijzing nodig heeft.

Verwijzing nodig

Als u een verwijzing nodig heeft kunt u uw huisarts hierom vragen. Voor een eerste afspraak kunt u contact met mij opnemen. De verwijzing dient aanwezig te zijn voordat ik langs kan komen voor een intakegesprek.

Kwaliteitsregister

Kwaliteitsregister

Daniella Kramp, ergotherapeut Careyn staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en volgen regelmatig scholingen, cursussen en intercollegiale toetsing, ter  behoud van hun kennis en expertise.

Meer informatie

Daniella Kramp werkt vanuit het team De Vier Ambachten.  Klik hier voor meer informatie.

Deel deze pagina:

Contact