Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Route Ont-Moet

Soms zijn er van die momenten dat het gewoon even niet meer gaat. Herkent u dit?

Prettig thuis - Samen zoeken naar beter...

Route Ont-Moet is er voor iedereen die prettig en veilig thuis wil blijven wonen, een extra handje of maatje nodig heeft.

Wij komen op bezoek

Wij komen bij u op bezoek om samen met u te kijken wat uw vraag is en wat we voor u kunnen betekenen. Inmiddels hebben we al meer dan 200 bezoeken afgelegd. De vragen variëren enorm: van een maatje om samen de tuin op te knappen tot iemand om mee te praten of een stukje te wandelen. Maar denk hierbij ook aan mantelzorgondersteuning.

Route Ont-Moet staat voor samen het verschil maken om, met elkaar, de burger in regie en zelfredzaamheid te ondersteunen.

Samen het verschil maken...

Hoe regel ik dit?

Voor een gratis huisbezoek kunt u bellen naar het bel-team van Route Ont-Moet:

Voor meer informatie over Route Ont-Moet en eventuele kosten per dienstverlening kan u met bovenstaande gegevens contact opnemen of kijk op onze website: www.routeont-moet.nl

Samenwerking

Route Ont-Moet is een samenwerking van collega zorginstellingen Careyn, Thebe, Raffy en Lâle.
Verdere samenwerkingspartners zijn het Gemeentelijk Werkgeversservicepunt (door de leerwerkplekken die binnen Route Ont-Moet beschikbaar zijn), Zorg voor Elkaar Breda (i.v.m. verhoging mobiliteit middels de inzet van Automaatje), Avans en Vitalis (t.b.v. de leergemeenschappen binnen het project 'Route Ont-Moet).
Route Ont-Moet is verbonden met de Innovatie carrousel.

Deel deze pagina:

Contact

Route Ont-Moet

Route Ont-Moet