Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Wachtlijsten Wonen met Zorg

Hieronder treft u een overzicht aan van het actuele aantal wachtenden en de geschatte wachttijden van alle locaties van Careyn voor de regio's Zuid Holland, Utrecht Stad en Utrecht West.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent...

Actuele wachtlijsten en wachttijden

Over het algemeen gelden er wachttijden voordat u terecht kunt bij uw voorkeurslocatie van Careyn. Deze wachttijden zijn per locatie verschillend. Hieronder is een actueel overzicht te vinden van het aantal wachtenden per locatie. Tevens is de geschatte wachttijd aangegeven.

De overzichten worden maandelijks bijgewerkt. De wachttijd en het aantal wachtenden zijn een indicatie en kunnen afwijken. Mocht u vragen hebben over de wachtlijsten van de locaties van Careyn, kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via de Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88.

Bekijk de actuele wachttijden van onze zorglocaties:

Wachtstatus

Wanneer iemand met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) nog niet direct terecht kan bij de aanbieder van zijn of haar voorkeur, dan volgt plaatsing op een wachtlijst. Per 1 januari 2021 wordt binnen de Wlz gewerkt met een nieuwe indeling in wachtstatussen.

 1. Urgent plaatsen
  Uw situatie is ernstig. U moet zo snel mogelijk opgenomen worden.
 2. Actief plaatsen
  Uw situatie is zorgelijk. U kunt nog even wachten omdat u al zorg krijgt.
 3. Wacht op voorkeur
  U woont thuis en u krijgt de zorg die u nodig heeft. U wilt graag binnen een jaar opgenomen worden op een plaats die uw voorkeur heeft.
 4. Wacht uit voorzorg
  U woont thuis en u wilt nog niet worden opgenomen. U heeft al wel een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz).

De nieuwe indeling vervangt de oude categorieën 'actief wachtenden' en 'niet-actief wachtenden'. Klik hier voor de folder met meer informatie.

Deel deze pagina:

Contact