Ons aanbod

Komt u er niet uit? Bel gerust Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88.

Resultaten (34)

Icoon Careyn Welzijn Rozenburg

Careyn Welzijn Rozenburg

 • Naam icoon In Rotterdam

Dé welzijnsorganisatie in Rozenburg met Dorpshuis 't Veerhuis als bruisend hart.

Icoon CareynPlus

CareynPlus

 • Naam icoon In 15 gemeenten

Een helpende hand. Dat is wat CareynPlus u biedt. Nu of later. Want CareynPlus helpt u graag verder als u hulp of ondersteuning nodig heeft. Zodat u met plezier de dingen kunt blijven doen die u graag doet.

Icoon Casemanager dementie

Casemanager dementie

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Krijgt u te maken met dementie? Dan roept dit veel vragen maar ook onzekerheden op. Onze medewerkers, of zoals we bij Careyn zeggen 'casemanagers' en 'dementieconsulenten', begeleiden en adviseren mensen met dementie. Maar we gaan verder dan dat, want ook uw mantelzorger wordt begeleid tijdens het hele traject.

Icoon Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang

Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang

 • Naam icoon In 17 gemeenten

Elke cliënt die valt onder de Wet zorg en dwang heeft recht op een cliëntenvertrouwenspersoon. Die kan u bijvoorbeeld uitleg geven over uw rechten, gesprekken voorbereiden of ondersteunen als u een klacht heeft. Goed om te weten: de cliëntenvertrouwenspersoon is onafhankelijk en de informatie die u met elkaar deelt is altijd vertrouwelijk.

Icoon Cliëntondersteuning Wlz

Cliëntondersteuning Wlz

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Alle mensen die recht hebben op langdurige zorg (met een Wlz‐indicatie) kunnen hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Prettig, want uw situatie is vaak al moeilijk genoeg.

Icoon Dagbehandeling

Dagbehandeling

 • Naam icoon In 7 gemeenten

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Fijn in de eigen omgeving en met de vertrouwde mensen om u heen. Maar de ouderdom komt helaas vaak met gebreken. Wat als de lichamelijke of geestelijke klachten toenemen? Ook dan kunt u op Careyn rekenen. Bijvoorbeeld door een of meerdere dagen per week naar de dagbehandeling te gaan. Dat kan net het verschil maken; voor u én voor uw mantelzorger.

Icoon Dagbesteding

Dagbesteding

 • Naam icoon In 8 gemeenten

Als u een dagje ouder wordt, wilt u ook nog lekker actief bezig blijven. Toch? Al bent u misschien niet meer zo fit als vroeger of kunt u niet alles meer bijhouden. Of misschien laat uw geheugen u een beetje in de steek. Blijf dan niet thuis zitten. Kom gezellig naar één van onze activiteitencentra. Waarom? Om mensen te ontmoeten, gezellig met elkaar te praten, spelletjes te doen en lekker samen te eten. Maar ook om wat hulp te krijgen. Dat kan heel belangrijk zijn.

Icoon De Vereeniging

De Vereeniging

 • Naam icoon In Westland

U woont zelfstandig in Westland en u wilt er graag vaker uit. Andere gezichten zien, samen een kop koffie drinken of gezamenlijk bezig zijn, iets doen dat bij u past. Maar tot nu toe heeft de gelegenheid zich niet voorgedaan, weet u niet waar u terecht kunt of vindt u het lastig om een eerste stap te zetten. Herkent u zich hierin? Dan is De Vereeniging, de ontmoetingsplek voor senioren, wellicht iets voor u.

Icoon Diëtist: voeding en dieetadvies

Diëtist: voeding en dieetadvies

 • Naam icoon In 12 gemeenten

Genieten van lekker eten is gezellig én belangrijk om gezond te blijven. De diëtisten van Careyn zijn de deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding. En dat alles afgestemd op uw wensen. Omdat goede voeding en dieetadvies altijd maatwerk is.

Icoon Ergotherapie

Ergotherapie

 • Naam icoon In 9 gemeenten

Het komt wel eens voor dat u dagelijkse activiteiten niet meer zelfstandig kunt uitvoeren. Dingen die u gewend was om te doen, lijken minder vanzelfsprekend. U kunt wel wat extra hulp gebruiken. Een zorgspecialist die u helpt bij activiteiten als huishoudelijke taken, hobby’s of werk. De oplossing? Careyn Ergotherapie. Zo lukt het weer.

Icoon Fysiotherapie

Fysiotherapie

 • Naam icoon In 6 gemeenten

De fysiotherapeuten van Careyn zijn specialisten in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten ervaren door het ouder worden. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en bekijken zorgvuldig uw lichamelijke situatie. Natuurlijk wordt er ook goed gekeken naar wat u nog wél kunt. Bij Careyn vinden we dat belangrijk. Met adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Wij helpen u graag.

Icoon Gespecialiseerde verpleging

Gespecialiseerde verpleging

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Onze gespecialiseerde verpleging geven u advies en zorg. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Dit doen wij puur vanuit de passie voor het werk. Toegewijd en altijd op basis van de nieuwste kennis.

Icoon Huiskamer van de wijk in Utrecht

Huiskamer van de wijk in Utrecht

 • Naam icoon In Utrecht

Even biljarten, een potje jeu de boules, darten of lekker op pad met de wandelclub? Het kan allemaal in de Huiskamer van de Wijk. Dit is een plek in Utrecht waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. En het mooie is: u kunt ook gewoon binnenlopen voor een kopje koffie. Careyn huisvest op twee plekken een Huiskamers van de Wijk in Utrecht-Overvecht.

Icoon Hulpmiddelenspreekuur Steunkousen

Hulpmiddelenspreekuur Steunkousen

 • Naam icoon In Utrecht

Het aan- en uittrekken van uw steunkousen kan soms lastig zijn. Meestal is er hulp bij nodig. Van uw partner bijvoorbeeld, of van uw kinderen of de wijkverpleegkundige. Maar vaak vraagt u liever helemaal geen hulp en wilt u het zelf doen. In Utrecht kunt u daarvoor terecht bij het Hulpmiddelenspreekuur Steunkousen.

Icoon Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

 • Naam icoon In 8 gemeenten

Naast traditionele grote verpleeghuizen zijn er tegenwoordig veel kleinschalige woonvormen voor demente ouderen. Dat kan gaan om een etage in een woonblok midden in de wijk, maar het kan ook gaan om een besloten afdeling in een verpleeghuis. Het idee: hoe kleinschaliger, hoe huiselijker en hoe meer het lijkt op ‘thuis’. We noemen dit ‘kleinschalig wonen’.

Icoon Kortdurend verblijf in een zorgcentrum

Kortdurend verblijf in een zorgcentrum

 • Naam icoon In 5 gemeenten

Soms is het zinvol om tijdelijk in een zorgcentrum te verblijven. Dat kan bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet zelfstandig thuis kunt wonen. Of om degenen die voor u zorgen even tijdelijk te ontlasten. Kortdurend verblijf kan dus om verschillende redenen een uitkomst zijn.

Icoon Logopedie

Logopedie

 • Naam icoon In 6 gemeenten

Soms kunt u wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van taal. Denk aan extra hulp bij spraak en slikken. Maar ook uw gehoor, ademhaling en stem. U bent meer dan welkom bij logopedie van Careyn. Dit kan op één van onze Careyn locaties, maar natuurlijk ook gewoon bij u thuis.

Icoon Mobiel Geriatrisch Team Utrecht-Stad

Mobiel Geriatrisch Team Utrecht-Stad

 • Naam icoon In Utrecht

Het Mobiel Geriatrisch Team (MGT) in Utrecht is gespecialiseerd in ziekte- en zorgdiagnostiek bij thuiswonende ouderen. Maar ook advisering bij behandeling en consultatie ouderengeneeskunde bij geriatrische problematiek. Geriatrie richt zich op diagnostiek en behandeling van oudere mensen met ingewikkelde ziekteproblemen.

Icoon MPT – Modulair Pakket Thuis

MPT – Modulair Pakket Thuis

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Het Modulair Pakket Thuis (MPT) van Careyn biedt de voordelen van het zelfstandig wonen in combinatie met onderdelen van de complete zorgverlening. Dat kan gaan om bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding. U krijgt niet het 'volledig pakket', maar alleen die zorg die u nodig heeft of kiest. U kiest dus voor flexibiliteit.

Icoon Palliatieve en terminale zorg thuis

Palliatieve en terminale zorg thuis

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg. Dat kan gaan om zorg thuis, of om zorg in een hospice of zorgcentrum. Veel mensen willen het liefste thuis sterven, met hun dierbaren om hun heen en in een vertrouwde omgeving. U kunt dan rekenen op Careyn. Onze verpleegkundigen staan voor u klaar.

Icoon Personenalarmering

Personenalarmering

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren waardoor u acute hulp nodig heeft. Daarom hebben wij Careyn Personenalarmering. Zo kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week, met één druk op de knop bereiken. Een geruststellend gevoel. Voor uzelf, maar ook voor familie en vrienden.

Icoon Revalidatie

Revalidatie

 • Naam icoon In 4 gemeenten

Als u een ongeval of een medische ingreep gehad heeft, kan het zijn dat u revalidatie nodig heeft. Careyn revalidatie is er speciaal voor mensen die vanwege hun leeftijd of vanwege chronische ziekte(n) een aangepaste revalidatieomgeving nodig hebben. Een omgeving waarin goed wordt ondersteund tijdens uw herstel. En waarin professionals werken die zorgen dat u uiteindelijk zoveel mogelijk weer zelf kan doen. Careyn heeft één gespecialiseerd revalidatiecentrum. Daarnaast zijn er afdelingen voor geriatrische revalidatie in een aantal zorgcentra.

Icoon Specialisten Ouderengeneeskunde De Ronde Venen

Specialisten Ouderengeneeskunde De Ronde Venen

 • Naam icoon In De Ronde Venen

Thuisconsultatie en/of medebehandeling bij kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Deze dienst kan alleen door een huisarts ingeschakeld worden.

Icoon Specialistische verpleging (thuiszorgtechnologie)

Specialistische verpleging (thuiszorgtechnologie)

 • Naam icoon In 19 gemeenten

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook wanneer u ingewikkelde medicatie of behandeling nodig heeft. Dat snappen wij. En weet u: dit kan dankzij onze specialistische verpleging. Met moderne technologie kunnen heel veel behandelingen namelijk ook thuis uitgevoerd worden. Een prettig idee, toch?

Icoon Terminale palliatieve zorg in het hospice

Terminale palliatieve zorg in het hospice

 • Naam icoon In 9 gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg. Dat kan gaan om zorg thuis, of om zorg in een hospice of zorgcentrum. Een hospice biedt uitkomst als sterven thuis niet mogelijk. Of als dat niet goed voelt. Samen met de behandelend specialist of huisarts wordt gekeken wat de prognose is. Is de levensverwachting korter dan drie maanden? Dan is een opname in ons hospice mogelijk.

Icoon Terminale zorg in een verpleeghuis

Terminale zorg in een verpleeghuis

 • Naam icoon In 2 gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg. Dat kan gaan om zorg thuis, in een hospice of op een palliatieve afdeling van een verpleeghuis. Enkele verpleeghuizen van Careyn hebben zo'n afdeling. Zij zijn dus gespecialiseerd in de zorg in de laatste levensfase.

Icoon Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

 • Naam icoon In 5 gemeenten

Een dementerende partner. Een onhandelbare puber. Financiële problemen. Soms kan het u boven het hoofd groeien. En kan het lijken alsof de problemen het winnen van het optimisme. De thuisbegeleiders van Careyn bieden u uitkomst. U krijgt persoonlijke ondersteuning. Met praktische oplossingen en adviezen. Het resultaat? Dat u alles weer op de rails krijgt.

Icoon Uit eten bij Careyn

Uit eten bij Careyn

 • Naam icoon In 5 gemeenten

Een Careyn restaurant heeft het beste van twee werelden. Namelijk smaakvol eten voor weinig geld. Het is een plek waar u mensen kunt ontmoeten en gezellig aan tafel kunt eten met elkaar.

Icoon Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg

 • Naam icoon In 9 gemeenten

Soms kan het voorkomen dat u niet meer thuis kunt wonen, ook niet als u al wijkverpleging krijgt. Dat is bijvoorbeeld als u intensieve zorg of behandeling nodig heeft. En permanente toezicht. Bij Careyn kunt u dan terecht in onze verpleeghuizen. Dat kan overigens ook tijdelijk zijn. Die verpleeghuiszorg is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. In de praktijk wonen er vooral ouderen. Maar wie u ook bent en welke zorg u ook nodig heeft: u bent welkom bij de zorgspecialisten van Careyn.

Icoon VPT - Volledig Pakket Thuis

VPT - Volledig Pakket Thuis

 • Naam icoon In 7 gemeenten

Veel ouderen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar kan dat ook als ze meer hulp nodig hebben? Jazeker. Careyn maakt het mogelijk met het ‘Volledig Pakket Thuis’. Een VPT biedt de voordelen van het zelfstandig wonen in combinatie met zorg en ondersteuning. Het is het beste van beide werelden: thuis blijven wonen, met de complete zorgverlening van Careyn.

Icoon Wijkverpleging

Wijkverpleging

 • Naam icoon In 17 gemeenten

Wijkverpleging is wat we doorgaans ‘thuiszorg’ noemen. Het gaat om de zorg door een verpleegkundige of een verzorgende bij u thuis. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn vanwege een ziekte of een lichamelijke beperking. Denk aan hulp bij het aan- en uitkleden, het douchen, toiletbezoek of aan wondverzorging. Ook kan de wijkverpleging medicijnen klaarzetten en toedienen. Alles is er op gericht om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen, ondanks ouderdom, ziekte of beperking.

Icoon Wondzorg

Wondzorg

 • Naam icoon In 19 gemeenten

Goede wondverzorging is altijd belangrijk. Het bevordert de genezing en verkleint de kans op pijn, ontstekingen en littekens. Kleine wondjes kunt u vaak zelf verzorgen, maar bij grotere en complexe wonden is deskundige behandeling door een specialist belangrijk. De ervaren wondverpleegkundigen van Careyn staan dan ook voor u klaar. En een wondverpleegkundige is snel geregeld.

Icoon Wonen bij Careyn

Wonen bij Careyn

 • Naam icoon In 7 gemeenten

Zelfstandig wonen maar in een veilige, beschermde omgeving en met de zorg altijd nabij? Ook dat kan bij Careyn. We noemen dat meestal een ‘aanleunwoning’, maar tegenwoordig ook vaker een ‘seniorenwoning’ of ‘serviceappartement’. U huurt dan een woning en kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de voorzieningen van het zorgcentrum. En als u gezondheidsproblemen krijgt, dan is Careyn altijd nabij. Met de zorg die op dat moment voor u passend is. Veilig en beschermd wonen dus.

Icoon Zorg in de laatste levensfase

Zorg in de laatste levensfase

 • Naam icoon In 17 gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg in verschillende situaties. Als mensen horen dat zij niet meer kunnen genezen, kunnen ze een beroep doen op onze palliatieve zorg. Is de levensverwachting minder dan drie maanden, dan spreken we van terminale zorg. Die zorg is net als palliatieve zorg gericht op een zo goed mogelijk kwaliteit van leven. Bij terminale zorg wordt daarnaast een goede stervensbegeleiding belangrijk.