Huiskamer van de wijk in Utrecht

Even biljarten, een potje jeu de boules, darten of lekker op pad met de wandelclub? Het kan allemaal in de Huiskamer van de Wijk. Dit is een plek in Utrecht waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. En het mooie is: u kunt ook gewoon binnenlopen voor een kopje koffie. Er zijn op dit moment zeven Huiskamers van de Wijk in Utrecht.

Huiskamer van de Wijk Utrecht

Onze activiteiten 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn de activiteiten in de Huiskamer van de Wijk ook heel uiteenlopend. U kunt meedoen met de activiteiten die er georganiseerd zijn, maar wij vinden het vaak nog leuker als u zelf met ideeën komt. Wilt u een keer een bingo organiseren of creatieve workshop doen? Laat het ons dan vooral weten. Samen kijken we dan hoe we dat mogelijk kunnen maken.

Voor wie is de Huiskamer van de Wijk? 

De huiskamer van de Wijk in Utrecht is er voor elke buurtbewoner; jong en oud. Het is een plek waar u andere mensen uit de wijk kunt ontmoeten. Zo blijft u betrokken bij de wijk en ontmoet u andere mensen. Het belangrijkste van deze ‘buurtwoning’? De Huiskamer van de Wijk is een gezellige plek waar iedereen zich thuisvoelt.
Bij de Huiskamer van de Wijk werken vrijwilligers. Een aantal dagdelen per week zijn er beroepskrachten aanwezig.

Meer informatie over de Huiskamer van de Wijk 

Als u meer wilt weten over de Huiskamer van de Wijk in Careyn Rosendael, neem dan contact op met Aline Duine. Dit kan per mail: a.duine@careyn.nl. Voor de overige huiskamers verwijzen wij u graag naar Dock Utrecht (088-8555126 of utrecht@dock.nl).

De huiskamers bij Careyn

 • Careyn Rosendael
  Indusdreef 5
  3564 GV Utrecht

  Contactpersoon: Aline Duine
  E-mail: a.duine@careyn.nl

 • Careyn Tamarinde
  Neckardreef 6
  3562 CN Utrecht

  Meer informatie:
  Dock Utrecht
  Website: www.dock.nl/utrecht
  E-mail: utrecht@dock.nl
  Telefoon: 088 - 85 55 126

   

 • Ook in andere wijken zijn er huiskamers. Neem voor meer informatie contact op met Dock Utrecht:

  Website: www.dock.nl/utrecht
  E-mail: utrecht@dock.nl
  Telefoon: 088 - 85 55 126