Careyn Welzijn Rozenburg

Dé welzijnsorganisatie in Rozenburg met Dorpshuis 't Veerhuis als bruisend hart.

afbeelding

Woont u in Rozenburg en wilt u gezellig samen met anderen leuke activiteiten ondernemen? Dat kan in het dorpscentrum ‘t Veerhuis in Rozenburg. Hier zijn een heleboel vaste activiteiten te doen, georganiseerd door Careyn Welzijn Rozenburg. Wij delen al het plezier met elkaar tijdens bijvoorbeeld schilderen, sjoelen of darten. Samen eten is natuurlijk ook altijd gezellig.

Dorpscentrum 't Veerhuis (Careyn)
Blankenburg 5
3181 BC Rozenburg

Welke activiteiten zijn er allemaal te doen in ons dorpscentrum?

Lekker bewegen. Of juist creatief aan de slag. Voor iedereen is er iets leuks te doen in dorpscentrum ‘t Veerhuis in Rozenburg. Er is een vast activiteitenprogramma. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht.
Andere activiteiten worden aangekondigd in de activiteitenvitrine in dorpscentrum ’t Veerhuis en in het Veernieuws. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een bingo.
Dat alles maakt 't Veerhuis een plek waar de volwassenen in Rozenburg niet omheen kunnen. Gezellig als u ook komt.

Voor wie zijn de activiteiten in ‘t Veerhuis?

Bent u volwassen en woont u in Rozenburg? En lijkt het u leuk om gezellige activiteiten te ondernemen? Kom dan naar ‘t dorpshuis in Rozenburg voor één van de activiteiten van Careyn Welzijn. Altijd iets leuks. Altijd gezelligheid!

Wijkbus

Wilt u naar de huisarts, fysiotherapeut of boodschappen doen bij een winkel binnen Rozenburg, maar kunt u dit niet meer zelfstandig? De wijkbus van Careyn Welzijn Rozenburg brengt u uitkomst. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de folder Wijkbus.

Meer informatie

 • De vaste activiteiten in het Dorpshuis 't Veerhuis zijn: 

  • Schilderen: € 87,10 (i.c.m. kortingspas) 
  • Koersbal: € 53,80 (i.c.m. kortingspas)
  • Crea: € 1,00 
  • Darten: €2,00 
  • Sjoelen: € 1,00 
  • Ballonbadminton: € 1,00 
  • Samen Eten: € 10,00 (i.c.m. kortingspas)

  Dit is het tarief per keer en gebaseerd op het feit dat u een kortingspas bezit. Met de kortingspas ontvangt u een heel kalenderjaar korting op activiteiten van Careyn Welzijn Rozenburg. Zonder kortingspas betaalt u meer.

 • Voor het schilderen en koersbal wordt een vaste bijdrage op jaarbasis gevraagd, voor de overige activiteiten betaalt u een bijdrage per keer. Daarnaast kunt u een kortingspas aanschaffen voor € 16,50. Daarmee kunt u een heel kalenderjaar korting ontvangen op diverse activiteiten van Careyn Welzijn Rozenburg.

 • Careyn Rozenburg participeert sinds 2019 in het project Resilien-T, voor de Nederlandse markt vertaald naar Krach-T. We hebben net een groot onderzoek afgerond en zitten momenteel in de afrondende fase van het project. De app die we met alle Europese partners en ouderen hebben gerealiseerd is inmiddels in gebruik genomen op de Compaan. Meer informatie over Resilien-T vindt u op de website www.resilien-t.eu