Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Wachttijden Zorg Thuis

Careyn kent voor een deel van de zorg wachtlijsten. Die ontstaan omdat er op een bepaald moment meer mensen gebruik willen maken van de voorzieningen van Careyn, dan mogelijk is. De grenzen van die mogelijkheden liggen vast door de budgetten die voor Thuiszorg, Dagvoorzieningen en het Volledig Pakket Thuis (VPT) beschikbaar zijn. Hieronder vindt u de actuele wachttijden per regio.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent...

Utrecht West

Thuiszorg, dagvoorzieningen: geen wachtlijsten

In de thuiszorg en bij de dagvoorzieningen bestaan binnen Careyn Utrecht West geen wachtlijsten.  Met een geldige  indicatie kan in overleg met u de zorg snel  starten.

Het Volledig Pakket Thuis wordt in deze regio geleverd vanuit Woerden en Vinkeveen. De wachtlijst en wachttijden hiervoor zijn te vinden onder Wachtlijsten Wonen met Zorg.

Utrecht Stad

Thuiszorg, dagvoorzieningen: geen wachtlijsten

In de thuiszorg en bij de dagvoorzieningen bestaan binnen Careyn Utrecht Stad geen wachtlijsten. Als u een geldige indicatie heeft kan in overleg met u de zorg snel starten.

Zuid Holland

Thuiszorg, dagvoorzieningen: geen wachtlijsten

In de thuiszorg en bij de dagvoorzieningen bestaan binnen Careyn Zuid Holland geen wachtlijsten. Als u een geldige indicatie heeft kan in overleg met u de zorg snel starten.

Het Volledig Pakket Thuis wordt in deze regio geleverd vanuit de locatie Careyn Blankenburg in Rozenburg. Hiervoor bestaat een wachtlijst. De wachtlijst en wachttijden, zijn te vinden onder Wachtlijsten Wonen met Zorg.

Deel deze pagina:

Contact