Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Acuut hulp nodig

Als u Careyn Personenalarmering heeft en u heeft plotseling zorg nodig, dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Een druk op de knop van uw hals- of polszender brengt u direct in verbinding met ons. Onze medewerkers helpen u met deskundig advies of komen direct naar u toe.

 

"Ik ben uit bed gevallen en heb een loszittend stomazakje. Het is midden in de nacht, wie komt mij helpen?"

Voor wie?

Voor klanten van Careyn Personenalarmering

Waar en wanneer?

De teams van Careyn staan 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar om de noodzakelijke hulp te bieden. Dit kan bij u thuis, in het verzorgingshuis of verpleeghuis.

 

Careyn Personenalarmering

Zelfstandigheid en vrijheid is veel waard. Maar wat als u plotseling niet lekker wordt? Of er is een situatie waarin u zich niet veilig voelt. U heeft uw telefoon of mobiel niet altijd bij de hand. Dan geeft één druk op de knop van uw (mobiele) alarmering de zekerheid dat er hulp komt. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een geruststellend gevoel. Voor uzelf, maar ook voor familie, vrienden en buren.

Meer informatie of aanvragen?

Kijk voor meer informatie of het aanvragen van personenalarmering op onze speciale website. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of reageren via dit contactformulier.

Deel deze pagina:

Contact