Careyn Rozenhof

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rozenhof in Naaldwijk. Een woonzorgcentrum dat deskundige zorg in een huiselijke omgeving biedt. Omgeven door schitterende rozenstruiken en midden in de bloemenbuurt in Naaldwijk. Het is een kleinschalig zorgcentrum. Dit maakt echte persoonlijke zorg goed mogelijk. Zorg die compleet is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Neem contact op

Careyn Rozenhof
Anjerlaan 49
2671 KH Naaldwijk

0174 - 62 66 65

Routebeschrijving
afbeelding van Careyn Rozenhof

Aangenaam, Careyn Rozenhof

Careyn Zorgcentrum Rozenhof beschikt over 26 appartementen. Deze kamers zijn gereserveerd voor bewoners met psychogeriatrische aandoeningen zoals dementie en Alzheimer. U komt voor deze zorglocatie in Naaldwijk in aanmerking als u  - vanwege een kwetsbare gezondheid en problemen met oriëntatie en geheugen - meerdere keren per dag afhankelijk bent van (intensieve) zorg en begeleiding. 

De deskundige medewerkers van Careyn Rozenhof ondersteunen u bij de dingen die u niet meer kunt. Denk bijvoorbeeld aan opstaan, wassen, aankleden, bed opmaken of het dagelijks schoonhouden van uw kamer. Ook wordt er alle ruimte geboden voor de dingen die u wél kunt. Zo kunt u namelijk zelfstandig blijven wonen en zoveel mogelijk leven ‘zoals het altijd is geweest’. Dat is een belangrijk onderdeel van onze visie. Er is uiteraard 24 uur per dag zorg en begeleiding aanwezig. Dus weet dat u in goede handen bent. 

Net een stapje verder dan goede zorg

In Careyn Rozenhof worden allerlei activiteiten georganiseerd voor bewoners. Denk aan bewegen voor ouderen, modeshows en gezellige uitstapjes. Ook is er in dit zorgcentrum in Naaldwijk een kapsalon aanwezig. En komt er regelmatig een pedicure langs om de voeten te verzorgen. 

Bij Careyn Rozenhof zijn veel vrijwilligers actief. Zij ondersteunen de vaste medewerkers bij activiteiten en uitstapjes. Dit zijn veelal vrijwilligers uit de regio Naaldwijk. Dit zorgt er ook voor dat het ‘lokale’ karakter van dit zorgcentrum wordt behouden. Oude verhalen uitwisselen, gezellig een praatje maken… De vrijwilligers zijn een belangrijk in onze zorg. 

Nóg een stapje verder...

Careyn onderhoudt en vernieuwt continu haar zorglocaties, zo ook Careyn Rozenhof. De zorg is er uitstekend, maar het gebouw uit 1969 is enigszins verouderd. Door vervangende nieuwbouw kan Rozenhof weer aan de huidige en toekomstige eisen aan wonen en zorg voldoen. Zo kan er kwalitatief goede (en nog betere) zorg geleverd worden. U leest er meer over op de speciale website: www.nieuwrozenhof.nl.

Even nader kennismaken:

afbeelding Zorgkaartnederland Zorgcentrum
Anonieme review
"Fijn en lief personeel."
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandCareyn Rozenhof is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Praktische informatie

 • De zorg die de zorgcentra van Careyn leveren moet zo goed mogelijk aansluiten bij uw situatie. Om die 'match' te kunnen maken kijken we naar uw zorgprofiel. Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie u terecht kunt. U kunt het hier downloaden.
  Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden.

  Careyn bepaalt niet zelf welk zorgprofiel u heeft. Dat gebeurt bij het Centrum Indicatiestelling Zorg en is onderdeel van uw Wlz-indicatie. U leest daar meer over onder het kopje 'Zorg regelen'.

 • Heeft u intensieve zorg nodig en kunt u niet meer thuis blijven wonen, dan kunt u bij het Centrum Indicatiestelling Zorg een aanvraag indienen voor verpleeghuiszorg. De huisarts of bijvoorbeeld onze wijkverpleegkundige kan u daarbij ondersteunen. Ook kunt u hulp inroepen van de Cliëntondersteuner Wlz.

  Het CIZ zal naar uw situatie kijken. Als deze voldoet aan een aantal voorwaarden krijgt u een zogenaamde ‘Wlz-indicatie’. Met die indicatie heeft u recht op verpleeghuiszorg. Daarin geeft het CIZ ook een zorgprofiel aan. Het zorgprofiel zegt iets over de aard, inhoud en omvang van de benodigde zorg. Er wordt dus goed gekeken welke zorg u precies nodig heeft. Onder het kopje 'Voor wie' leest u of u met uw zorgprofiel bij Careyn Rozenhof terecht kunt. Is dat het geval, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling 'zorgbemiddeling'. Zij ondersteunen u bij de verdere procedure. Contact opnemen kan met onderstaand formulier. Maar natuurlijk: u kunt ook altijd even met Careyn Rozenhof of Careyn Klantenservice bellen.

  Meer informatie leest u ook op de pagina 'Verpleeghuizorg regelen'.

 • Verpleeghuiszorg is dure zorg. Voor veel mensen zou dat niet te betalen zijn. Daarom hebben we het in Nederland zo geregeld dat iedereen recht heeft op deze zorg. Afgezien van een eigen bijdrage hoeft u die zorg dan ook niet zelf te betalen. De financiering is geregeld via de Wet langdurige zorg (Wlz). 

  Eigen bijdrage

  U betaalt dus wel een eigen bijdrage. Die eigen bijdrage wordt door het CAK berekend. Meer informatie vindt u ook op de website www.regelhulp.nl.

  Bijkomende kosten

  Sommige kosten vallen niet onder de Wlz-vergoeding en moet u dus zelf betalen. Uw abonnementskosten voor televisie in uw appartement bijvoorbeeld. Die kosten kan en mag Careyn dan bij u in rekening brengen.
  Welke bijkomende kosten Careyn Rozenhof bij u in rekening kan brengen leest u hier.

 • Helaas geldt voor veel verpleeghuizen een wachttijd. Dat is in heel Nederland zo. Kunt u nog niet direct terecht bij het huis van uw voorkeur, dan volgt plaatsing op een wachtlijst. U krijgt dan een bepaalde ‘wachtstatus’. Als uw situatie bijvoorbeeld zorgelijk is, dan zal gekeken worden hoe en waar u snel opgenomen kunt worden. U leest er hier meer over.

  Careyn publiceert maandelijks een overzicht van de wachttijden bij haar zorglocaties. U kunt het overzicht voor onze locaties in Zuid-Holland hier downloaden.

 • Careyn ziet vrijwilligerswerk als een onmisbare schakel in de zorg voor ouderen in onze samenleving. Zij leveren een meer dan waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten en bewoners.

  Bij Careyn Rozenhof zijn veel vrijwilligers actief. Daar zijn we trots op. Zij ondersteunen de vaste medewerkers onder andere bij de activiteiten en uitstapjes. Wanneer u zich als vrijwilliger bij Careyn Rozenhof wilt inzetten, bent u van harte welkom. Wij ontmoeten u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

 • Careyn vindt het belangrijk dat haar cliënten meedenken, meepraten en ook meebeslissen over zaken die voor hen belangrijk zijn. Daarom is er in Careyn Rozenhof uiteraard ook een cliëntenraad actief.
  De cliëntenraad vertegenwoordigt de cliënten ('bewoners') en komt op voor hun belangen. De raad overlegt zeer regelmatig met de manager. Dit zijn geen vrijblijvende bijeenkomsten. De rechten van een cliëntenraad zijn namelijk in een wet vastgelegd.

  Contact met de cliëntenraad

  Careyn Rozenhof
  Anjerlaan 49
  2671 KH Naaldwijk

  Secretariaat
  Astrid Tolhuisen
  Telefoon: 0174 - 62 81 01
  E-mail: a.tolhuisen@careyn.nl

   

 • Om in aanmerking te komen voor een woning nabij Rozenhof kunt u zich laten inschrijven bij woningcorporatie Vestia Westland, telefoon: 0174 - 63 60 50.
  De kans is aanwezig dat u op een  wachtlijst komt te staan.