Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn De Zes Rozen

We heten u van harte welkom bij Careyn De Zes Rozen in Spijkenisse. In Careyn De Zes Rozen kunnen bewoners kleinschalig wonen met zorg in een gezellige omgeving.

  • Contact
  • Careyn De Zes Rozen
    Rozenlaan 9 - 13A
    3202 KC Spijkenisse

    Telefoonnummer: 0181 - 69 00 22
Zes Rozen04.JPG
  • Route


Ligging

Careyn De Zes Rozen ligt in Spijkenisse-Noord - de wijk Hoogwerf - aan de Rozenlaan. Het is een nieuw en modern vormgegeven complex. Het centrum van Spijkenisse en winkelcentrum 't Plateau zijn vlakbij. Het Hartelpark ligt op wandelafstand.

".Kleinschalig wonen in een gezellige omgeving..."

Huisvesting

Het complex aan de Rozenlaan bestaat uit aantrekkelijke huur- en koopappartementen. Een deel is ingericht voor de persoonlijke huisvesting van mensen met dementie: twee appartementgebouwen met vijf huiskamers. 
Per huiskamer vormen zes mensen met elkaar een huishouden. Vandaar ook de naam 'zes rozen'. Elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer. Het sanitair wordt gedeeld met een medebewoner. Nieuwe bewoners kunnen hun dierbare spullen gewoon meenemen. Het is 'wonen zoals thuis'.

Voor wie

Careyn De Zes Rozen is er voor de oudere zorgvrager met dementie. Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie terecht kunt. Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden. Lees er hier meer over.

Zorg

In Careyn De Zes Rozen treft u vakkundige zorgprofessionals die persoonlijke zorg leveren. Met de bewoner en de familie wordt een persoonlijk zorgleefplan opgesteld. Daarbij kijken we vooral naar wat de bewoner nog zelf kan en naar wat hij of zij graag wenst. Het moet bij De Zes Rozen vooral voelen als 'thuis'.
Een multidisciplinair team (een team met alle soorten deskundigheden) is beschikbaar om samen met u en uw naasten de meest optimale zorg te verlenen.

Mantelzorg

In De Zes Rozen is uw mantelzorger altijd van harte welkom. Dat kan zijn voor een korte wandeling, voor het helpen bij het eten, voor een bezoek aan de dokter... eigenlijk zien we het liefst dat uw naasten net zo betrokken blijven als thuis. Overigens: ook het vertrouwde huisdier is natuurlijk welkom.

Begeleiding

Deskundige en betrokken medewerkers begeleiden de bewoners van Careyn De Zes Rozen. Bewoners helpen zoveel mogelijk mee in de gewone huishouding: meehelpen met de was, de strijk, boodschappen doen, koken. En dat alles in een tempo dat past bij de mogelijkheden van de bewoners.

Vrijwilligers

Bij Careyn werken er naast medewerkers ook veel vrijwilligers. Deze vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van de bewoners. Bij Careyn De Zes Rozen zijn ook vrijwilligers actief. Wanneer u zich als vrijwilliger wilt inzetten bent u van harte welkom. Lees hier meer over de mogelijkheden van vrijwilliger bij Careyn. Wij ontmoeten u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Gratis WiFi

Careyn De Zes Rozen biedt bewoners en gasten gratis WiFi aan. Kijk voor het wachtwoord op de affiches of vraag het op bij het personeel.

Kosten

Wonen en zorg in Careyn De Zes Rozen vallen onder de Wet Langdurige zorg (Wlz). Deze wet vergoedt de zorg voor mensen die de hele dag toezicht en zorg dichtbij nodig hebben. Bijvoorbeeld ouderen met ernstige dementie, mensen met een ernstige verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, en mensen met een ernstige psychische stoornis.
Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wlz. U heeft een zogenaamde 'indicatie' nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) om te kunnen wonen in onze locaties. Het CIZ bepaalt of u zorg uit de Wet langdurige zorg nodig heeft.
U kunt zelf een indicatie regelen of via uw huisarts of wijkverpleegkundige.

Wilt u weten wat uw eigen bijdrage wordt? Ga dan naar de website van het CAK. Daar kunt u een berekening maken.

Verder brengen we kosten in rekening voor onder andere het wassen van kleding, activiteiten, en kosten bij het gebruik van telefoon en internet. Klik hier voor een overzicht. 

Meer informatie over inschrijven en indicatie

Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen Careyn De Zes Rozen of het aanvragen van een CIZ-indicatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Careyn Klantenservice.

Diensten

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCareyn Zes Rozen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Deel deze pagina:

Contact

Gratis WiFi

gratis wifi op locatie