afbeelding Careynvlag

Careyn behaalt opnieuw ISO-Certificaat

In mei vond bij Careyn een audit plaats door medewerkers van het keuringsinstituut Kiwa. Zij bezochten een aantal locaties, voerden gesprekken en keken rond om te kijken of ons kwaliteitssysteem voldoet aan de internationale ISO-normen. Daarbij zagen zij “enthousiaste en bevlogen” medewerkers. En de eindconclusie: de borging van het kwaliteitssysteem is bij Careyn prima geregeld.

Inmiddels is het definitieve rapport ontvangen en is Careyn opnieuw ISO-gecertificeerd. Dat certificaat geeft aan dat de processen goed onder controle zijn en dat Careyn is staat is om continu te evalueren en verbeteren. Zo’n erkenning van onze inspanningen geeft vertrouwen, zowel voor de medewerkers als voor de cliënten.

Anne Marie van Hövell is interim-concernadviseur kwaliteit. Zij kijkt met trots terug op de audits: “Het was een intensief traject, zeker voor de managers en alle gesprekspartners van de locaties en teams die bezocht werden. Ik ben trots op de kwaliteitsadviseurs en de kwaliteitsverpleegkundigen die gedurende de week de auditoren zo goed begeleid hebben. Met z’n allen hebben we een mooi resultaat behaald.”

Het ISO-certificaat 9001:2015 kan gezien worden als een erkenning voor de inspanningen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Tegelijk laat Careyn daarmee aan de buitenwereld zien dat zij een  betrouwbare partner is. Het certificaat geldt voor drie jaar. Jaarlijks vinden controlebezoeken plaats.