afbeelding Technische Ruimte

Neem een kijkje bij duurzaam Careyn

Bekijk tientallen verduurzamingsmaatregelen van dichtbij

Neem een uniek ‘kijkje in de keuken’ bij Careyn en de verduurzamingsmaatregelen die zijn uitgevoerd op haar zorglocaties. Kijk rond in de technische ruimtes, op het dak, in een appartement en nog veel meer ruimtes. U kunt inzoomen op de maatregelen en daarbij uitgebreide toelichting krijgen van de mensen die bij de uitvoering betrokken zijn.

Zo ziet u hoe de implementatie van maatregelen voor verduurzaming in de praktijk uitpakt. Handig voor collega-instellingen met een verduurzamingsopgave, interessant voor iedereen die belangstelling heeft voor Careyn en haar verduurzamingsinspanningen. Zowel maatregelen voor energiebesparing en CO2-reductie als andere verduurzamingsmaatregelen zijn in beeld gebracht.

Klik hier om de rondleiding te bekijken. Dat kan het beste op een groot scherm. Voor deze tour zijn opnamen gemaakt op drie locaties. Uiteraard zijn veel van deze maatregelen ook op andere locaties toegepast.

Deze digitale rondleiding is gemaakt in opdracht van het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg. Het is onderdeel van de Excursies verduurzaamd maatschappelijk vastgoed, een initiatief van het Kennis- en innovatieplatform verduurzaming maatschappelijk vastgoed.