wachttijden

Careyn kent voor een deel van de zorg wachtlijsten. Die ontstaan omdat er op een bepaald moment meer mensen gebruik willen maken van de voorzieningen van Careyn dan mogelijk is. Dat is vooral bij onze verpleeghuizen het geval. Voor thuiszorg ('wijkverpleging') zijn veelal geen of nauwelijks wachttijden.

Verder lezen

 • Helaas geldt voor veel verpleeghuizen een wachttijd. Dat is in heel Nederland zo. Kunt u nog niet direct terecht bij het huis van uw voorkeur, dan volgt plaatsing op een wachtlijst. U krijgt dan een bepaalde ‘wachtstatus’. Als uw situatie bijvoorbeeld zorgelijk is, dan zal gekeken worden hoe en waar u snel opgenomen kunt worden. U leest er hier meer over.

  U wilt natuurlijk weten waar u aan toe bent als u verpleeghuiszorg nodig heeft. Daarom publiceert Careyn maandelijks een overzicht met wachttijden:

  Bekijk de actuele wachttijden van onze zorglocaties:

  De wachttijd en het aantal wachtenden zijn een indicatie en kunnen afwijken. Mocht u vragen hebben over de wachtlijsten van de locaties van Careyn, kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling via de Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88.

 • U wilt natuurlijk weten waar u aan toe bent als u thuiszorg ('wijkverpleging') nodig heeft of aangemeld wilt worden bij een activiteitencentrum. Daarom vindt u hieronder de wachttijden per regio. Deze wachttijden zijn overigens een indicatie.

  Utrecht West

  De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, Oudewater

  In de thuiszorg en bij de dagvoorzieningen bestaan binnen Careyn Utrecht West geen wachtlijsten.  Met een geldige  indicatie kan in overleg met u de zorg snel  starten.

  Utrecht Stad

  In de thuiszorg en bij de dagvoorzieningen bestaan binnen Careyn Utrecht Stad doorgaans geen of nauwelijks wachtlijsten. Als u een geldige indicatie heeft kan in overleg met u de zorg veelal snel starten.

  Zuid Holland

  In de thuiszorg en bij de dagvoorzieningen bestaan binnen Careyn Zuid Holland geen wachtlijsten. Als u een geldige indicatie heeft kan in overleg met u de zorg snel starten.

 • In dit document treft u een overzicht aan van het actuele aantal wachtenden voor begeleiding door de casemanager Dementie. Het overzicht wordt elk kwartaal bijgewerkt. Gedurende het
  kwartaal kunnen deze cijfers fluctueren.