Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Wijkverpleging

Bij Careyn vinden we dat het om de kwaliteit van leven gaat. Onze zorg gaat uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Samen met u, uw familie, huisarts en anderen uit uw omgeving gaan we u snel en goed helpen. Het behoud van uw zelfredzaamheid staat hierin centraal.

De wijkverpleegkundige regelt uw zorg

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot aan directe zorg. Wie ons wijkteam belt krijgt contact met de wijkverpleegkundige. Zij zet uw zorg dan snel voor u op de rit.
Nu contact met uw wijkverpleegkundigen? Bel Careyn klantenservice: 088 - 1239988

Onze wijkteams

Careyn heeft meer dan 160 wijkteams die iedere dag weer voor u klaar staan. U vindt onze wijkteams in de volgende gemeenten:

Zuid-Holland
DWO/NWN
Delft, Maassluis, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (Hoek van Holland, Hoogvliet en Rozenburg), Schiedam, Vlaardingen, Westland

Zuid-Hollandse Eilanden
Alle gemeenten op Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee

Utrecht
De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Woerden, Zeist

Nu contact? Bel 088 - 123 99 88

Voorkomen is beter…

Vroeg bij ons aan de bel trekken, dat hebben we graag! Hoe eerder we met elkaar om de tafel zitten hoe sneller we actie kunnen ondernemen. Zo zorgen we dat problemen niet onnodig verergeren.

U bent bij ons in beeld

Zelf de regie over uw eigen leven houden, dat vinden we bij Careyn heel belangrijk. Ook als u ziek bent, herstelt van een operatie of een chronische aandoening hebt. Dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Integendeel, samen met u regelen we zorg en hulp. We willen u leren kennen zodat u zelf kunt beslissen wat nodig is en bij u past. Daarbij vragen we u mee te denken. Wat kunt u nog zelf? Wat heeft u nodig? Wat kan uw omgeving voor u betekenen? Zijn er slimme hulpmiddelen in te zetten?

Samen met uw huisarts en organisaties in de buurt

Met een vast team van verpleegkundigen en verzorgenden bieden onze wijkteams professionele zorg en ondersteuning. We reageren snel op veranderingen in uw gezondheid. In overleg met u hebben we contact met uw huisarts en werken we samen met ziekenhuisspecialisten en andere zorg-, welzijn-, en vrijwilligersorganisaties in uw wijk.

Wijkverpleging nodig?

De wijkverpleging valt onder de Ziekteverzekeringswet (Zvw). Onze wijkverpleegkundigen doen zelf de intake en indiceren uw zorgvraag. U kunt dus direct contact met ons opnemen. Overigens kan ook uw huisarts, specialist, ziekenhuisverpleegkundige de zorg bij onze wijkverpleegkundige aanvragen.

Kosten

De wijkverpleging wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. U hoeft zelf niet mee te betalen; er geldt geen eigen risico.

Wijkverpleging vanuit de Wlz
Wijkverpleging kan ook vanuit geleverd worden vanuit de Wlz. Met een Wlz-indicatie heeft u het recht om in een zorgcentrum te wonen, maar u kunt er dan ook voor kiezen om de (langdurende) zorg thuis geleverd te krijgen. In dat geval betaalt u wél een eigen bijdrage.
U kunt overigens niet zelf kiezen vanuit welke wet u de zorg krijgt. 

Deel deze pagina:

Contact

Careyn Wijkverpleging

Wijkverpleegkundige