Activiteitencentrum 't Schip

Als u ouder wordt, kan het zijn dat u vaker alleen thuiszit. U bent misschien niet meer zo mobiel als vroeger en wellicht ook wat vergeetachtiger dan u zou willen. Kom dan eens naar het Activiteitencentrum ‘t Schip in Rozenburg. Onder professionele begeleiding zijn hier allerlei verschillende activiteiten te doen. Zorg is ook fijn samen zijn.

Neem contact op

Activiteitencentrum 't Schip
Blankenburg 104
3181 BC Rozenburg

06 - 12 36 38 59

Routebeschrijving

Wat is er allemaal te doen in Activiteitencentrum ‘t Schip?

U bent één of meerdere dagen per week van harte welkom in ons activiteitencentrum in Rozenburg. Om spelletjes te doen. Of om gewoon gezellig met elkaar praten. Meedoen met één van de lichamelijke of geestelijke trainingen kan natuurlijk ook. Denk aan een heuse geheugentraining of een training om de soepelheid van uw gewrichten te verbeteren. Het kan allemaal. Ook organiseren we een aantal keer per jaar gezellige uitstapjes. Bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin of een bezoek aan mooie kerstmarkt.

Waarom kiezen voor 't Schip?

Dagelijks biedt Careyn 't Schip dagbesteding aan voor volwassenen met een vorm van dementie. In een veilige en vertrouwde omgeving. Met liefdevolle en deskundige medewerkers.

Praktische informatie

  • Om deel te nemen heeft u een zogenaamde indicatie nodig. Maar dat kan ingewikkeld zijn: er zijn namelijk twee soorten indicaties. Overleg daarom met uw huisarts, wijkverpleegkundige of bijvoorbeeld de casemanager dementie waar u de indicatie moet aanvragen.
    Er zijn twee mogelijkheden: bij de gemeente (een Wm-indicatie) of bij het Centrum Indicatiestelling Zorg of 'CIZ'. Dan gaat het om een Wlz-indicatie. Die wordt afgegeven als ook enige vorm van behandeling of specialistische zorg noodzakelijk is.
    U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met het activiteitencentrum of met onze klantenservice.

    Verder lezen:

  • Wij kunnen het vervoer met een taxi of een rolstoelbus voor u regelen. Maar let op: alleen als dit binnen de indicatie is opgenomen. In alle andere gevallen zorgt u zelf voor uw vervoer.