Logopedie Snavelenburg

Logopedie in Maarssen nodig? U bent welkom in het zorgcentrum Snavelenburg. Vanuit deze locatie behandelen de Careyn logopedisten volwassenen met diverse ziektebeelden op neurologisch vlak.

Onze logopedisten richten zich op problemen die zich kunnen voordoen bij het communiceren (afasie of dysartrie), kauwen en slikken. Ze hebben kennis en ervaring in het onderzoeken en behandelen van ouderen met bijvoorbeeld een neurologische aandoening, zoals een beroerte (ook wel CVA genoemd), de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose (MS), ALS, of als gevolg van kanker in het hoofd/halsgebied.

Voor wie?

Onze logopedisten richten zich op problemen die zich kunnen voordoen bij het communiceren (afasie of dysartrie), kauwen en slikken. Ze hebben kennis en ervaring in het onderzoeken en behandelen van ouderen met bijvoorbeeld een neurologische aandoening, zoals een beroerte (ook wel CVA genoemd), de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose (MS), ALS, of als gevolg van kanker in het hoofd/halsgebied.
Vanuit Careyn Snavelenburg wordt geen behandeling geboden aan kinderen.

Waarom kiezen voor logopedie van Careyn

Onze logopedisten zijn ook in het zorgcentrum werkzaam. Zij hebben dus naast algemene kennis, veel kennis op het gebied van aandoeningen en ziekte bij ouderen. Verder zijn ze gewend om nauw samen te werken met andere behandelaars, zoals de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, psycholoog en de arts.

Alle logopedisten van Careyn staan geregistreerd in het  kwaliteitsregister paramedici. Op en top professionals dus.

Praktische informatie

 • Vraag uw huisarts of specialist om een verwijzing. U kunt zich vervolgens aanmelden bij de logopedist van Snavelenburg. Behandeling thuis? Dat kan, maar alleen als dat vermeld staat op de verwijzing.

  Aanmelden kan snel en makkelijk per mail of telefonisch. Tijdens het eerste contact zullen wij bij u informeren naar:

  • Persoonlijke gegevens;
  • Klachten en stoornissen;
  • Beschikbaarheid.

  En afhankelijk van uw beschikbaarheid belt één van de logopedisten u terug om samen een eerste afspraak in te plannen. En de wachttijd? Dat is grotendeels afhankelijk van uw beschikbaarheid.

  U wilt natuurlijk weten waar u op kunt rekenen. Die zijn vastgelegd in duidelijke leveringsvoorwaarden. Die kunt u hier bekijken (pdf-bestand).

  Contact

  Careyn Snavelenburg
  Snavelenburg 1
  3603 GN Maarssen
  Telefoon: 0346 - 58 45 84

  De receptie is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

 • Logopedie wordt door uw zorgverzekeraar vergoed vanuit het basispakket. De behandeling moet dan wel plaatsvinden op basis van een geldige verwijzing door uw huisarts of specialist. Neem daarom contact op met hen als u een logopediebehandeling wil. Ook belangrijk: als u aan huis behandeld wilt worden, is het noodzakelijk dat dit op de verwijzing vermeld staat.

  Gecontracteerde zorgverzekeraars

  Careyn spant zich in om met zoveel mogelijk verzekeraars contracten af te sluiten. Maar let op: heeft Careyn géén contract met uw zorgverzekeraar dan kan dit invloed hebben op uw vergoeding. Ook is het mogelijk dat u de rekening dan bijvoorbeeld zelf eerst moet voorschieten. Soms moet u dan ook vooraf toestemming vragen. Daarom geldt: heeft Careyn géén contract met uw verzekeraar afgesloten? Lees dan goed uw polisvoorwaarden en laat u goed informeren door uw eigen zorgverzekeraar.

  In dit overzicht ziet u met welke zorgverzekeraars Careyn een contract afgesloten heeft.

  Wordt uw behandeling niet door uw verzekering gedekt? Ook dan kunt u uiteraard door ons behandeld worden. U ontvangt dan van ons een factuur. Klik hier voor onze tarieven.

 • Lidewij Haakmat-Pool

  Specialismen: Parkinson(-isme), afasie, CVA, slik- en spraakproblemen bij oncologie
  Aanwezig:
  maandag: 9:00 - 14:00 uur
  dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
  donderdag: 9:00 tot 14:00 uur.
  E: l.haakmat@careyn.nl

  Lidewij is opgenomen in het  kwaliteitsregister paramedici, lid  van Parkinsonnet en staat geregistreerd als afasietherapeut. Daarnaast is zijn lid van de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie.