Een diëtist regelen

De eerste afspraak met een diëtist van Careyn is altijd makkelijk geregeld.

De diëtisten van Careyn zijn de deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding.

Vergoeding

Iedereen in Nederland krijgt per jaar maximaal drie uur dieetadvisering vergoed. Dat gaat via uw basisverzekering. Goed geregeld dus, maar wat als er meer behandeluren gewenst zijn? Dan worden die vaak via uw aanvullende verzekering vergoed. Kijk in uw polis of neem daarover contact op met uw zorgverzekeraar. Heeft u niet de juiste aanvullende verzekering? Dan kunt u de behandeling natuurlijk ook zelf betalen.
Klik hier voor meer informatie en onze tarieven.
Let op: bent u 18 jaar of ouder, dan gaat de behandeling vanuit de basisverzekering ten koste van uw wettelijk eigen risico.

Careyn heeft overigens met alle zorgverzekeraars een contract. De diëtisten van Careyn zijn bij uw verzekering bekend onder de AGB-code 75750546.

Verwijzing nodig?

Wij ontvangen graag een verwijsbrief van uw huisarts. Veelal staat daarin informatie die voor de behandeling belangrijk is. CZ, Delta Lloyd, OHRA en De Friesland verzekeringen stellen zo’n verwijzing ook verplicht. Bent u elders verzekerd? Ook dan stellen we een verwijsbrief op prijs, maar kunt ook zónder bij ons terecht.

Een afspraak maken

In het zuidelijk deel van de provincie Zuid-Holland en in de stad Utrecht is altijd wel een spreekuurlocatie bij u in de buurt. Kies uw regio voor een overzicht.

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig met ons online cliëntportaal. U hoeft daarvoor alleen eenmalig een account aan te maken. Klik hier.
U kunt natuurlijk ook via onze Careyn Klantenservice een afspraak maken. Bel met 088 - 123 99 88.

Voedselallergie

Wilt u een afspraak maken in verband met een voedselallergie? Bel dan voor regio Zuid-Holland naar de Klantenservice of stuur een email. Voor vragen over voedselallergieën binnen de regio Utrecht Stad verzoeken wij u ons een email te sturen; wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Huisbezoek

Bent u niet mobiel en wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek? Bel dan naar de Klantenservice of stuur een email.

Contactgegevens

Klantenservice: 088 - 123 99 88 of contact@careyn.nl
Diëtisten regio Zuid-Holland: dietist@careyn.nl
Diëtisten regio Utrecht: dietist-utrecht@careyn.nl