Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Fysiotherapie Careyn Rozenhoek

Voor behoud van uw zelfstandigheid

Naast fysiotherapie aan cliënten die in ons zorgcentrum wonen, leveren wij ook eerstelijns fysiotherapie. Dat betekent dat iedereen er gebruik van kan maken.

Wij behandelen cliënten die problemen ondervinden met houding of beweging, welke gerelateerd zijn aan het ouder worden of aan complexe lichamelijke aandoeningen. Hierbij kunt u denken aan problemen met evenwicht en balans, algeheel verminderde spierkracht of conditie al dan niet gerelateerd aan aandoeningen als M.S.,COPD, een beroerte, dwarslaesie, of bijvoorbeeld na een heup- of knieoperatie.

De verwachting is dat we vanaf medio 2020 aangesloten zijn bij het Parkinsonnet.

Wat bieden wij?

  • Een oefenzaal met diverse professionele oefenapparatuur aangepast aan de oudere cliënt of voor cliënten in een rolstoel
  • Veel ervaring in het werken met (kwetsbare)oudere en cliënten met complexe en of chronische gezondheidsproblematiek
  • Multidisciplinair werken: korte lijnen met de ergotherapie en wanneer nodig kan er advies gevraagd worden aan een orthopedisch instrument of schoenmaker, revalidatiearts, specialist oudere geneeskunde, psycholoog, logopedist of diëtist
  • Indien nodig kunnen wij ook aan huis behandelen
  • Een gezellige recreatie zaal, waar u koffie of thee kunt drinken

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het intakegesprek brengen wij samen met u de klachten in kaart en bespreken wij de behandeldoelen en mogelijkheden.
Samen stellen we een oefenprogramma op, welke regelmatig geëvalueerd wordt en bijgesteld wanneer nodig.

Aanmelden en contact

Fysiotherapie is direct toegankelijk, maar bij ons is een verwijzing noodzakelijk i.v.m. de complexe problematiek. Voor eerstelijns fysiotherapie kunt u via uw huisarts of specialist een verwijzing krijgen. Voor een chronische indicatie is een verwijzing van uw specialist noodzakelijk.

U wordt binnen drie werkdagen teruggebeld door een van de fysiotherapeuten voor het maken van een afspraak.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via:

Adresgegevens

Careyn Rozenhoek
Langemeetstraat 6
3223 BL Hellevoetsluis

Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden.

Kosten

Vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. Het is aan te raden om vooraf te controleren onder welke voorwaarden u verzekerd bent voor fysiotherapie. Wij streven ernaar om met een uitgebreid aantal zorgverzekeraars een overeenkomst af te sluiten. Indien u verzekerd bent bij een van deze zorgverzekeraars dan wordt het overeengekomen tarief in rekening gebracht. Mocht dit niet geheel duidelijk zijn neem dan gerust de polisvoorwaarden mee zodat u samen met de therapeut ernaar kunt kijken.

Wanneer u verzekerd bent bij een door ons niet gecontracteerde zorgverzekeraar of u heeft geen aanvullende verzekering fysiotherapie dan kunt u gewoon door ons behandeld worden. U ontvangt dan op uw huisadres de factuur van ons.

Afspraken die niet tijdig (of binnen 24 uur) afgebeld worden, worden bij u in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Het tarief vindt u in ons tarievenoverzicht onder 'zitting'.

Klik hier voor onze tarieven.

Het team

  • Mieke Huizinga
  • Suzanne Ten Hoor

Onze therapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en het KRF-NL register (voormalig Centraal Kwaliteitsregister - CKR) Fysiotherapie.
Voor meer informatie over het BIG-register, bekijk de website.

Klachten/suggesties

De fysiotherapeuten van Careyn vinden goede dienstverlening erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat er iets niet goed loopt en u niet tevreden bent. Als u een klacht heeft willen wij dit graag van u horen. Bedenk dan, dat een gesprek met uw fysiotherapeut of met diens leidinggevende vaak al heel verhelderend kan zijn. U kunt ook het klachtenformulier invullen.
Ook als u een suggestie heeft om onze diensten te verbeteren stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten.

Een compliment? Dat stellen wij zeer op prijs. Gebruik hiervoor het complimentenformulier of - beter nog - plaats een bericht op www.zorgkaartnederland.nl.

Tip: lees voordat u het formulier invult de informatie op de pagina Compliment of Klacht. Daar vindt u ook onze uitgebreide klachtenregeling.

Deel deze pagina:

Contact