Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Fysiotherapie Snavelenburg

Ons teams biedt eerstelijns fysiotherapie vanuit zorgcentrum Snavelenburg in Maarssen.

Voor behoud van uw zelfstandigheid.

Bij het ouder worden kunt u beperkingen krijgen op lichamelijk gebied die het bewegen of het evenwicht negatief beïnvloeden. Deze beperkingen ondervindt u vooral tijdens het dagelijks handelen. De fysiotherapeuten van Careyn zijn specialisten in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten ervaren door het ouder worden. Zij luisteren naar uw wensen, bekijken uw lichamelijke situatie en wat uw mogelijkheden zijn. Met adviezen en oefeningen zorgen zij ervoor dat u uw activiteiten veilig kunt blijven doen.

U bent bij ons aan het juiste adres als u klachten heeft door bijvoorbeeld Parkinson, een beroerte, MS, artrose, osteoporose, COPD of dementie. Maar ook bij revalidatie na een operatie, bij een slechte balans of verminderde conditie.

Openingstijden

Fysiotherapie Snavelenburg is maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 16:30 uur

Aanmelden en contact

Fysiotherapie is direct toegankelijk. Vaak is er wel een verwijzing nodig. Voor eerstelijns fysiotherapie kunt u via uw huisarts of specialist een verwijzing krijgen.

Careyn Snavelenburg
Snavelenburg 1
3603 GN Maarssen
T 0346 -58 45 84
E fysiotherapiesnavelenburg@careyn.nl

ALs u belt naar Fysiotherapie Snavelenburg en er niet direct opgenomen kan worden, dan wordt u binnen drie werkdagen teruggebeld om een afspraak te maken. Na het eerste contact kan de behandeling vaak binnen vijf dagen gestart worden.

Kosten

Vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. Kijk hiervoor uw polis na. De fysiotherapeuten hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Indien u verzekerd bent bij een van deze zorgverzekeraars dan wordt het overeengekomen tarief in rekening gebracht. Het is aan te raden om vooraf te controleren onder welke voorwaarden u verzekerd bent. Mocht dit niet geheel duidelijk zijn neem dan gerust de polisvoorwaarden mee zodat u samen met de therapeut ernaar kunt kijken.

 

Het team

Alle onze therapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie. Voor meer informatie over het BIG-register, bekijk de website.

Onze fysiotherapeuten:

 • Angelique Rehorst
 • Barbara Denk
 • Corine van der Meulen
 • Pieter van Tiel

Doelgroepen

De fysiotherapeuten van Careyn zijn gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Hierbij valt te denken aan reuma, artrose, CVA, gebroken heup, parkinson, dementie, MS, ALS, etc. Zij zijn gewend om nauw samen te werken met andere behandelaren, zoals de ergotherapeut, logopedist, psycholoog, arts etc.

Hieronder ziet u diverse aandoeningen en ziekten, die wij als fysiotherapeut regelmatig tegenkomen. Staat uw ziekte of aandoening er niet tussen, maar ervaart u wel problemen in het uitvoeren van dagelijkse handelingen? Neem gerust contact met ons op.

 • Valpreventie
 • CVA/beroerte
 • Dementie
 • Revalidatie na OK
 • Orthopedie
 • Longaandoeningen
 • Hartfalen
 • Neurologische aandoeningen (bijv. Parkinson of MS)
 • Spierziekten (bijvoorbeeld de ziekte van Duchenne, Fibromyalgie)
 • Chronische pijn of vermoeidheid
 • Prothesetraining (vaak als gevolg van diabetes of trauma)

Geriatriefysiotherapie

Binnen de locaties Snavelenburg en Careyn Maria-Oord in Vinkeveen is een aantal geriatrie-fysiotherapeuten werkzaam. Dit specialisme richt zich specifiek op de kwetsbare ouderen, de ouderen die langer thuis blijven wonen en de groep ouderen waarvan de diagnose nog niet bekend is. In samenwerking met de huisarts en andere disciplines zoals de ergotherapeut, de logopedist, de diëtist en de psycholoog wordt uw situatie in kaart gebracht en worden de acties en behandelingen ingezet.

Logo De Fysiotherapeut

Samenwerking

Om u goed te kunnen behandelen, werken wij nauw samen met verschillende collega's die ook op de locatie aanwezig zijn. Denk hierbij aan de ergotherapeut, logopedist, diëtiste, psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast werken wij, indien nodig, nauw samen met de huisarts. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

Naast de multidisciplinaire samenwerking onderhouden wij ook op regelmatige basis contact met andere specialisten zoals:

 • Orthopedisch schoenmaker
 • Orthopedisch instrumentmaker
 • Therapeutisch elastische kousen en andere medische hulpmiddelen
 • Revalidatie-arts

Wij bieden een adviserende rol spelen in de aanvraag van een hulpmiddel.

Klachten / suggesties

De fysiotherapeuten van Careyn Snavelenburg vinden goede dienstverlening erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat er iets niet goed loopt en u niet tevreden bent. Als u een klacht heeft willen wij dit graag van u horen. Bedenk dan, dat een gesprek met uw fysiotherapeut of met diens leidinggevende vaak al heel verhelderend kan zijn. U kunt ook het klachtenformulier invullen.
Ook als u een suggestie heeft om onze diensten te verbeteren stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten.
Een compliment? Dat stellen wij zeer op prijs. Gebruik hiervoor het complimentenformulier of - beter nog - plaats een bericht op www.zorgkaartnederland.nl.

Tip: lees voordat u het formulier invult de informatie op de pagina 'Compliment of Klacht'. Daar vindt u ook onze uitgebreide klachtenregeling.

Deel deze pagina:

Contact

Onze oefenruimte

Oefenruimte