Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Fysiotherapie Weddesteyn

Ons team biedt eerstelijns fysiotherapie vanuit zorgcentrum Weddesteyn in Woerden.

Voor behoud van uw zelfstandigheid.

Bij het ouder worden kunt u beperkingen krijgen op lichamelijk gebied die het bewegen of het evenwicht negatief beïnvloeden. Deze beperkingen ondervindt u vooral tijdens het dagelijks handelen. De fysiotherapeuten van Careyn zijn specialisten in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten ervaren door het ouder worden. Zij luisteren naar uw wensen, bekijken uw lichamelijke situatie en wat uw mogelijkheden zijn. Met adviezen en oefeningen zorgen zij ervoor dat u uw activiteiten veilig kunt blijven doen.

U bent bij ons aan het juiste adres als u klachten heeft door bijvoorbeeld Parkinson, een beroerte, MS, artrose, osteoporose, COPD of dementie. Maar ook bij revalidatie na een operatie, bij een slechte balans of verminderde conditie.

Aanmelden en contact

Fysiotherapie is in principe direct toegankelijk. Een verwijzing is echter vaak wel wenselijk om extra informatie over uw medische situatie te ontvangen. Deze verwijzing kunt u via uw huisarts of specialist krijgen. Gelieve mee te nemen bij het eerste consult:

 • Legitimatiebewijs
 • De verwijzing (als u bent verwezen door een arts)

Utrechtsestraatweg 50
3445 AS Woerden
T 0348 - 573251/573271
E fysio.zcw@careyn.nl

Wij streven ernaar binnen drie werkdagen contact met u op te nemen om een eerste afspraak in te plannen.

Openingstijden

Maandag 8:30 - 16:30 uur
Dinsdag 8:30 - 16:30 uur
Woensdag 8:30 - 16:30 uur
Donderdag    8:30 - 16:30 uur
Vrijdag 8:30 - 16:30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Kosten

Vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. Het is aan te raden om vooraf te controleren onder welke voorwaarden u verzekerd bent voor fysiotherapie. Wij streven ernaar om met een uitgebreid aantal Zorgverzekeraars een overeenkomst af te sluiten. Indien u verzekerd bent bij een van deze Zorgverzekeraars dan wordt het overeengekomen tarief in rekening gebracht. Mocht dit niet geheel duidelijk zijn neem dan gerust de polisvoorwaarden mee zodat u samen met de therapeut ernaar kunt kijken.

Wanneer u verzekerd bent bij een door ons niet gecontracteerde zorgverzekeraar of u heeft geen aanvullende verzekering fysiotherapie dan kunt u gewoon door ons behandeld worden. U ontvangt dan op uw huisadres de factuur van ons.

Afspraken die niet tijdig (of binnen 24 uur) afgebeld worden, worden bij u in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.
Het tarief hiervoor bedraagt € 30,55.

1   Zitting € 30,55
2 Lange zitting € 40,80
3 Toeslag aan huisbehandeling € 12,80
4 Intake en onderzoek na verwijzing   € 42,00
5 Geriatrische zitting € 38,20
6 Eenmalig onderzoek € 52,40

De genoemde prijzen gelden vanaf 1 januari 2019.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Het team

Alle onze therapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie. Voor meer informatie over het BIG-register, bekijk de website.

Onze fysiotherapeuten:

 • Jeanette Beintema, fysiotherapeut (BIG: 59046091204; AGB: 04108726)
 • Joan van Merweland, fysiotherapeut (BIG: 49034475804; AGB: 04123757)
 • Monique van Zijl, fysiotherapeut (BIG: 29034320504; AGB: 04119805)
 • Paul Doleweerd, fysiotherapeut (BIG: 19033475104; AGB: 04108604)
 • Thijs Bossenbroek, fysiotherapeut (BIG: 59051980604; AGB: 04103408)
 • Lizzy Bouwman, geriatrie fysiotherapeut i.o. (BIG: 69920350204; AGB: 04848577)

Doelgroepen

De fysiotherapeuten van Careyn zijn gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Hierbij valt te denken aan reuma, artrose, CVA, gebroken heup, Parkinson, dementie, MS, ALS, etc. Zij zijn gewend om nauw samen te werken met andere behandelaren, zoals de ergotherapeut, logopedist, psycholoog en de arts.

Hieronder ziet u diverse aandoeningen en ziekten, die wij als fysiotherapeut regelmatig tegenkomen. Staat uw ziekte of aandoening er niet tussen, maar ervaart u wel problemen in het uitvoeren van dagelijkse handelingen? Neem gerust contact met ons op.

 • Balanstraining en valpreventie
 • CVA/beroerte
 • Dementie
 • Revalidatie na OK
 • Orthopedie
 • Longaandoeningen
 • Hartfalen
 • Neurologische aandoeningen (bijv. Parkinson of MS)
 • Spierziekten (bijvoorbeeld de ziekte van Duchenne, Fibromyalgie)
 • Chronische pijn of vermoeidheid
 • Prothesetraining (vaak als gevolg van diabetes of trauma)

Geriatriefysiotherapie

Binnen de locaties Snavelenburg (Maarssen), Maria-Oord (Vinkeveen) en Weddesteyn (Woerden) is een aantal geriatriefysiotherapeuten (i.o.) werkzaam. Dit specialisme richt zich specifiek op de kwetsbare ouderen, de ouderen die langer thuis blijven wonen en de groep ouderen waarvan de diagnose nog niet bekend is. In samenwerking met de huisarts en andere disciplines zoals de ergotherapeut, de logopedist, de diëtist en de psycholoog wordt uw situatie in kaart gebracht en worden de acties en behandelingen ingezet.

Logo De Fysiotherapeut

Samenwerking

Om u goed te kunnen behandelen, werken wij nauw samen met verschillende collega's die ook op de locatie aanwezig zijn. Denk hierbij aan de ergotherapeut, logopedist, diëtiste, psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast werken wij, indien nodig, nauw samen met de huisarts. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

Naast de multidisciplinaire samenwerking onderhouden wij ook op regelmatige basis contact met andere specialisten zoals:

 • Orthopedisch schoenmaker
 • Orthopedisch instrumentmaker
 • Therapeutisch elastische kousen en andere medische hulpmiddelen
 • Revalidatie-arts

Wij kunnen een adviserende rol spelen in de aanvraag van een hulpmiddel.

Klachten / suggesties

De fysiotherapeuten van Careyn Weddesteyn vinden goede dienstverlening erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat er iets niet goed loopt en u niet tevreden bent. Als u een klacht heeft willen wij dit graag van u horen. Bedenk dan, dat een gesprek met uw fysiotherapeut of met diens leidinggevende vaak al heel verhelderend kan zijn. U kunt ook het klachtenformulier invullen.
Ook als u een suggestie heeft om onze diensten te verbeteren stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten.
Een compliment? Dat stellen wij zeer op prijs. Gebruik hiervoor het complimentenformulier of - beter nog - plaats een bericht op www.zorgkaartnederland.nl.

Tip: lees voordat u het formulier invult de informatie op de pagina 'Compliment of Klacht'. Daar vindt u ook onze uitgebreide klachtenregeling.

Deel deze pagina:

Contact