Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Fysiotherapie Zuidland

Ons team biedt fysiotherapie vanuit zorgcentrum Bernissesteyn in Zuidland.

Voor behoud van uw zelfstandigheid

Bij het ouder worden kunt u beperkingen krijgen op lichamelijk gebied die het bewegen of het evenwicht negatief beïnvloeden. Deze beperkingen ondervindt u vooral tijdens het dagelijks handelen.

Wij als fysiotherapeuten van Careyn zijn specialisten in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten ervaren door het ouder worden. Wij luisteren naar uw wensen, bekijken uw lichamelijke situatie en wat uw mogelijkheden zijn. Met adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u uw activiteiten veilig kunt blijven doen.

U bent bij ons aan het juiste adres als u klachten heeft door bijvoorbeeld Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), een beroerte, MS, artrose, osteoporose, COPD of dementie. Maar ook bij revalidatie na een operatie, bij een slechte balans of verminderde conditie.

Aanmelden en contact

Wij zijn direct toegankelijk. Een verwijzing is echter vaak wel wenselijk om extra informatie over uw medische situatie te ontvangen. Deze verwijzing kunt u via uw huisarts of specialist krijgen. Bij een chronische indicatie is een verwijzing van een specialist nodig.

Gelieve mee te nemen bij het eerste consult:

 • Legitimatiebewijs
 • De verwijzing (als u bent verwezen door een arts)

Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden.

Careyn Bernissesteyn
Afd. Fysiotherapie
Driesprong 1
3214 DA Zuidland
T: 06-1336 8549 of 181-233060
E: FysioWLZNissRoz@careyn.nl

Onze openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:00 - 16.30 uur.

Wij streven ernaar binnen drie werkdagen contact met u op te nemen om een eerste afspraak in te plannen.

Kosten

Vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. Het is aan te raden om vooraf te controleren onder welke voorwaarden u verzekerd bent voor fysiotherapie.

Wij streven ernaar om met een uitgebreid aantal zorgverzekeraars een overeenkomst af te sluiten. Indien u verzekerd bent bij een van deze zorgverzekeraars dan wordt het overeengekomen tarief in rekening gebracht. Mocht dit niet geheel duidelijk zijn neem dan gerust de polisvoorwaarden mee zodat u samen met de therapeut ernaar kunt kijken.

Wanneer u verzekerd bent bij een door ons niet gecontracteerde zorgverzekeraar of u heeft geen aanvullende verzekering fysiotherapie dan kunt u gewoon door ons behandeld worden. U ontvangt dan op uw huisadres de factuur van ons.

Afspraken die niet tijdig (of binnen 24 uur) afgebeld worden, worden bij u in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Het tarief vindt u in ons tarievenoverzicht onder 'zitting'.

Klik hier voor onze tarieven.

Het team

Onze fysiotherapeuten:

 • Pieter Kroon
 • Kim de Ronde

Al onze therapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en het KRF-NL register (voormalig Centraal Kwaliteitsregister - CKR) Fysiotherapie.
Voor meer informatie over het BIG-register, bekijk de website.

Doelgroepen

De fysiotherapeuten van Careyn die werken in Zuidland zijn gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare of kwestbaar wordende ouderen en cliënten/patiënten die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Hieronder ziet u diverse aandoeningen en ziekten, die wij als fysiotherapeut regelmatig tegenkomen. Staat uw ziekte of aandoening er niet tussen, maar ervaart u wel problemen in het uitvoeren van dagelijkse handelingen? Neem gerust contact met ons op.

 • Valpreventie
 • CVA/beroerte
 • Dementie
 • Revalidatie na OK
 • Orthopedie
 • Longaandoeningen
 • Hartfalen
 • Neurologische aandoeningen (bijv. Parkinson Niet aangeboren hersenletsel of MS)
 • Spierziekten (bijvoorbeeld de ziekte van Duchenne, Fibromyalgie)
 • Chronische pijn of vermoeidheid
 • Prothesetraining (vaak als gevolg van diabetes of trauma)

Samenwerking

Om u goed te kunnen behandelen, werken wij nauw samen met verschillende collega's die ook op de locatie aanwezig zijn. Denk hierbij aan de ergotherapeut, logopedist, diëtiste, psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast werken wij, indien nodig, nauw samen met de huisarts en/of de thuiszorg. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

Naast de multidisciplinaire samenwerking onderhouden wij ook op regelmatige basis contact met andere specialisten zoals:

 • Orthopedisch schoenmaker
 • Orthopedisch instrumentmaker
 • Revalidatie-arts

Wij bieden een adviserende rol spelen in de aanvraag van een hulpmiddel.

Klachten/suggesties

De fysiotherapeuten van Careyn vinden goede dienstverlening erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat er iets niet goed loopt en u niet tevreden bent. Als u een klacht heeft willen wij dit graag van u horen. Bedenk dan, dat een gesprek met uw fysiotherapeut of met diens leidinggevende vaak al heel verhelderend kan zijn. U kunt ook het klachtenformulier invullen.
Ook als u een suggestie heeft om onze diensten te verbeteren stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten.

Een compliment? Dat stellen wij zeer op prijs. Gebruik hiervoor het complimentenformulier of - beter nog - plaats een bericht op www.zorgkaartnederland.nl.

Tip: lees voordat u het formulier invult de informatie op de pagina Compliment of Klacht. Daar vindt u ook onze uitgebreide klachtenregeling.

Deel deze pagina:

Contact