Fysiotherapie Zuidland

Het Careyn team biedt fysiotherapie vanuit zorgcentrum Bernissesteyn in Zuidland. Alles voor behoud van uw zelfstandigheid. Want bij het ouder worden kunt u moeilijkheden ondervinden op lichamelijk gebied. Het bewegen gaat moeilijker. En uw evenwicht wordt negatief beïnvloed. Wij zijn er voor u.

afbeelding

Bij het ouder worden kunnen bepaalde lichamelijke functies achteruit gaan. Dit kan leiden tot een verhoogde kans op vallen, een verminderde conditie en moeilijkheden bij dagelijkse handelingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het uit bed komen, wassen en (trap-)lopen. Ook kunt u te maken krijgen met specifieke ziektebeelden, zoals de ziekte van Parkinson, een beroerte, MS, artrose, osteoporose, COPD, kanker of dementie.
U bent dan bij ons aan het juiste adres.

Zo gaan wij te werk

De Careyn fysiotherapeuten zijn specialisten in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten ervaren door het ouder worden of te maken hebben met de gevolgen van ziektebeelden. Dat kan echt vervelend zijn. Maar met specifieke training, oefentherapie en goede adviezen kunt u ouderdomsklachten verminderen.

Maar bovenal: onze fysiotherapeuten luisteren naar uw wensen, onderzoeken uw lichamelijke situatie en kijken vooral naar uw persoonlijke mogelijkheden. Dát is wat we belangrijk vinden bij Careyn.

Waarom kiezen voor Careyn Fysiotherapie?

Onze fysiotherapeuten zijn ook in het zorgcentrum werkzaam. Dat betekent: goede faciliteiten. Maar dat betekent ook: onze fysiotherapeuten hebben veel kennis op het gebied van aandoeningen en ziekte bij ouderen. Bij Careyn zijn ook een aantal 'geriatrie-fysiotherapeuten' werkzaam. Zij richten zich heel specifiek op de kwetsbare ouderen. Extra expertise dus voor de gevallen waarin meerdere ouderdomsklachten tegelijkertijd een rol spelen.
Onze fysiotherapeuten hebben uiteraard ook contacten met orthopedische schoenmakers, instrumentmakers en revalidatie-artsen.

Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie. Zo weet u altijd dat u te maken heeft met op en top professionals.

Praktische informatie

 • Fysiotherapie is in principe direct toegankelijk (we noemen dat 'eerstelijnszorg'). Vaak is het wel wenselijk voor de behandelend fysiotherapeut om een verwijzing en/of medische informatie te hebben. Daarnaast is voor een chronische indicatie of voor fysiotherapie aan huis altijd een verwijzing nodig. Een verwijzing voor fysiotherapie kunt u via uw huisarts of specialist krijgen.

  U kunt met of zonder verwijsbrief contact opnemen. Gezamenlijk kijken we dan even naar uw situatie: wat is precies het probleem, heeft u wel of niet een indicatie nodig en bent u wel voldoende verzekerd? Zo helpen wij u de juiste keuze te maken.
  Daarna wordt de eerste afspraak geregeld. Bij dat eerste contact vragen wij u altijd uw identiteitsbewijs, zorgpas en (als u die heeft) de verwijzing mee te nemen.

  Voor het aanmelden kunt u bellen met 088 - 123 99 31. U krijgt dan een planner aan de lijn.
  Mailen kan ook: contactbehandeling@careyn.nl

  Onze openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:00 - 16.30 uur.

 • Vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd. Het is aan te raden om vooraf te controleren onder welke voorwaarden u verzekerd bent voor fysiotherapie. Lees er hier meer over.

  Afspraken die niet tijdig (of binnen 24 uur) afgebeld worden, worden bij u in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

 • Voor het aanmelden en/of het maken van een afspraak kunt u bellen met onze planners: 088 - 123 99 31
  U kunt eventueel ook mailen: contactbehandeling@careyn.nl

 • Careyn Bernissesteyn
  Afdeling Fysiotherapie
  Driesprong 1
  3214 DA Zuidland

  Voor rechtstreeks contact (niet voor het maken van afspraken):
  Telefoon: 0181 - 47 62 58 (Careyn De Plantage)
  E-mail: fysiotherapie.deplantage@careyn.nl