Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Een zorgcentrum van Careyn is altijd een levendig gebeuren. Voor de bewoners van het centrum zelf en voor de wijkbewoners.

 
soos_8.jpg

Wonen met Zorg

Careyn telt veel locaties voor verzorging en verpleging in vele vormen. In deze ‘zorgcentra’ is ons uitgangspunt dat de bewoners zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Onze medewerkers helpen, verzorgen en ondersteunen hen waar dat nodig of gewenst is.

Kenmerken van onze zorgcentra zijn kleinschaligheid, eigentijdse zorg, een prettig leefklimaat, maximale betrokkenheid van bewoners en hun familie en aandacht voor het individu. De meeste zorgcentra staan midden in de wijk. Wijkbewoners, vaak de oudere, kunnen zo gebruik maken van de faciliteiten en voorzieningen in de zorgcentra.

Overzicht Careyn zorgcentra

Wonen met Zorg

Wonen met Zorg valt per 1 januari 2015 onder de Wet Langdurige zorg (Wlz). Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. U heeft een indicatie nodig om te kunnen wonen in onze locaties. Dit kunt u zelf regelen, of via uw huisarts of wijkverpleegkundige.

Uw eigen bijdrage voor wonen met zorg is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw inkomen.

Op basis van uw (persoonlijke) situatie, lichamelijk en geestelijk, wordt u 'geïndiceerd' voor een bepaalde hoeveelheid zorg. Deze indicaties zijn ingedeeld in zorgprofielen. U leest er meer over bij 'uw zorg regelen'.
Op  dit overzicht ziet u met welk zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie terecht kunt.

Meer informatie

Informatie over indicaties en het aanvragen van zorg, vindt u onder  'Uw zorg regelen'.

 

Diensten

Deel deze pagina:

Contact