Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Onze missie en visie

Onze Missie

Careyn, samen nabij

In 2025 zijn wij één van de meest gewaardeerde partners in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens; altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest.

Met een bevlogen, gemotiveerd en betrokken team leveren we topkwaliteit en dagen we iedereen uit bij te dragen aan excellente zorg. In 2025 spreken wij niet meer over 'cliënten', wij zien hen als de 'hele mens' en omarmen het gedachtegoed van positieve gezondheid. Wij hebben dat volledig geïntegreerd in ons denken en doen.

Wij streven naar een optimale ervaren kwaliteit van leven. Dat betekent een aanpak op maat. Ieder mens is anders, heeft andere en wisselende verlangens. We inspireren elkaar en anderen om hier grenzen te verleggen.
Wij zijn een voorbeeld voor anderen, binnen en buiten ons eigen domein.

We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaarplezierig, professioneel en goed zijn.

Voor onszelf en voor onze toekomstige collega's zijn wij een aantrekkelijke werkgever. Mensen waarderen de ruimte en mogelijkheden die ze bij ons krijgen voor groei en ontwikkeling. Mensen waarderen ook onze maatschappelijke bijdrage, gebaseerd op aansprekende idealen.

Onze Visie

"Wij willen samen met anderen bijdragen aan een inclusieve, solidaire en duurzame samenleving, door verbindingen te leggen en ondersteuning te bieden, voor iedereen die op enig moment in het leven - tijdelijk - een verminderd vermogen ervaart om 'een thuis' te creëren."

Samen is ons antwoord op de groeiende, meer complexe zorgvraag en het maatwerk dat we willen leveren. Niet alleen, maar samen met elkaar, met verwanten, met collega's, met andere mensen in de omgeving en met andere organisaties, binnen en buiten de zorg. Die gezamenlijkheid, die verbindingen bieden heel veel kansen en kracht.

In die samenwerking willen we bijdragen, willen we van dienst zijn. We willen ervoor zorgen dat mensen zo goed mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen; dat mensen zich inclusief kunnen voelen. Ertoe doen, meedoen, van waarde kunnen zijn en blijven. In en behorend bij de samenleving.

We laten ons leiden door de vraag: 'wat doet er voor u (nog) echt toe?!'. We hebben altijd oog voor de mens 'erachter' en dragen bij aan het realiseren van verlangens en behoeften, thuis, samen met naasten en dierbaren.

En dat willen we voor elkaar krijgen in een solidaire samenleving; jong voor oud, sterk voor zwak, krachtig voor kwetsbaar. Natuurlijk realiseren we ons dat we zuinig willen zijn op samenleving en mens. Dat alles wat we doen duurzaam zal zijn. We willen verspilling en onnodig werk voorkomen, aanpakken wat beter kan, ervoor zorgen dat we de wereld goed doorgeven.

Dat alles doen we, met elkaar, voor kwetsbare mensen. Mensen die - al dan niet tijdelijk - het vermogen niet hebben helemaal voor zichzelf te kunnen zorgen. Wij zetten ons in om eraan bij te dragen dat deze mensen dat zoveel mogelijk wel zelf kunnen. In een omgeving die veilig en vertrouwd is, die voelt als 'een thuis'.

Thuis is voor iedereen anders en is ook niet altijd hetzelfde. Het is een gevoel dat los staat van een fysieke ruimte: het gaat om een veerkrachtig en betekenisvol leven, met eigen regie en zo zelfstandig en onafhankelijk als mogelijk. Dát willen wij bevorderen.

Onze Kernwaarden en Kernkwaliteiten

Klik hier voor de kernwaarden. Klik hier voor de kernkwaliteiten.

Deel deze pagina:

Contact